Onze dienstverlening

Klaver Accountants is dienstverlener pur sang. We zetten uw bedrijfs- en personeelsadministratie op en voeren die uit. We maken uw jaarrekening en belastingaangiften. Ook voor ondersteuning bij forensisch onderzoek en juridisch advies zijn wij een uitstekende partner. Particulieren kunnen wij tevens terzijde staan, bijvoorbeeld als het gaat om bemiddeling bij financiële conflicten (mediation).  Met raad en daad  helpen we u uw vermogen en andere belangen veilig te stellen, mocht u daar op enig moment zelf niet meer toe in staat zijn (estate planning).

Maatwerk

Onze expertise ligt op het gebied van accountancy, belastingen en juridisch advies. Daarbij kunnen wij u met een breed productenpakket en diverse diensten ondersteunen. En omdat niemand gelijk is, en geen enkele situatie geheel vergelijkbaar met de andere, is ons uitgangspunt altijd: maatwerk.

Onze manier van werken

Wij werken graag op een open manier met u samen. Betrokkenheid bij de klant staat voorop. Dat onze persoonlijke benadering en no-nonsensmentaliteit werken, blijkt uit het grote aantal tevreden klanten onder bedrijven en particulieren.