Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf

Ondernemen zit ons in het bloed. Het klantenbestand van Klaver Accountants bestaat uit alle denkbare takken van bedrijvigheid. Midden- en kleinbedrijf, vrije beroepen, verenigingen en stichtingen. Onze klantenkring is breed en in de loop van de tijd hebben wij ons verdiept in een grote diversiteit aan sectoren zoals zakelijke dienstverlening, bouw, horeca en toerisme.

Onze dienstverlening voor het MKB

Voor u als ondernemer zijn er verschillende manieren waarop Klaver Accountants u kan ondersteunen. Onze adviezen zijn altijd maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfsadministratie uitbesteden of juist zelf blijven doen met de nodige ondersteuning? Wilt u af van uw hele loonadministratie of alleen een aangifte laten maken? Het kan allemaal. Als accountantskantoor hebben wij de expertise in huis op het gebied van administratieve organisatie en automatisering, maar ook van complexe fiscale en financiële vraagstukken. Onze accountants, fiscalisten en juristen zijn er voor u. Dat bespaart tijd en geld, zodat u kunt doen waar u het beste in bent: ondernemen.

Quickscan voor familiebedrijven

In het midden- en kleinbedrijf zijn ondernemers in familiebedrijven vaak heel intensief aan het werk. Daardoor komen ze niet toe aan het analyseren van de stand van zaken en de ontwikkelingen in hun onderneming. Toch is het juist bij familiebedrijven van belang om de onderneming geregeld door te lichten. Alleen dan valt te beoordelen of alles nog goed gaat en of er zaken veranderd moeten worden in de organisatie. Ter kennismaking met Klaver Accountants kunt u nu zo’n quick scan door ons laten uitvoeren. U krijgt dan een analyse van uw onderneming en indien nodig een aantal aanbevelingen om uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Wat is uw bedrijf waard?

Groei, financiering of verkoop van uw onderneming? allemaal momenten die vragen om een juiste waardering van uw bedrijf. Hoe wij dat aanpakken kunt u lezen in de brochure ‘Wat is uw bedrijf waard?‘. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neemt u dan contact met ons op.