Is een accountant voor mij als particulier een juiste keuze?

Is een accountant voor mij als particulier een juiste keuze? Jazeker, daar kan Klaver Accountants kort over zijn.

Juist voor particulieren zijn er heel veel zaken die u persoonlijk treffen in uw portemonnee. Uw aangifte inkomstenbelasting bijvoorbeeld, maar ook nieuwe regels voor erven en schenken. Juist omdat het uw persoonlijke geldzaken betreft, is het zinvol om ze goed te regelen bij Klaver Accountants.

Profiteren

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van belastingen. Als u uw aangifte door professionals laat verzorgen, weet u zeker dat u optimaal voordeel trekt van de nieuwe regels. Want waarom zou u als particulier niet profiteren van de kennis van Klaver Accountants, waar veel bedrijven gebruik van maken?

Naast uw aangifte inkomstenbelasting kunt u bij Klaver Accountants terecht voor juridisch advies. Wij kunnen u ondersteunen met mediation als u onverhoopt in een conflictsituatie terecht komt. Ook estate planning wordt voor steeds meer particulieren interessant. Als u eerder wilt stoppen met werken bijvoorbeeld. U wilt uw huis fiscaal vriendelijk nalaten? Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen.

Kortom, wij zijn van alle (geld-)markten thuis. Iedere klant krijgt onze volle persoonlijke aandacht en ontvangt een duidelijk, individueel advies tegen een aantrekkelijke prijs.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neemt u dan contact op met Klaver Accountants.